Skip to main content
Select Your Country:
 
 

American Express on sitoutunut suojaamaan kortinhaltijoiden tietoja.

Tietojen huolimaton käsittely vaikuttaa negatiivisesti kuluttajiin, kauppiaisiin ja kortinmyöntäjiin (näissä ohjeissa kauppiaalla tarkoitetaan American Express -jäsenliikettä). Jo yksikin tietovuoto voi vaikuttaa merkittävästi yrityksen maineeseen ja heikentää yrityksen kykyä hoitaa liiketoimintaansa. American Expressin tietoturvakäytännöt on laadittu tämän riskin välttämiseksi sekä kortinhaltijoiden turvallisuuden parantamiseksi.

 
 
 

Sitoutuminen tietoturva-asioihin
Kortinhaltijat luottavat American Expressin ensiluokkaiseen palveluun ja tietosuojaan. Tämän vuoksi olemme laatineet tietoturvakäytännöt ja teemme yhteistyötä kauppiaiden ja palveluntarjoajien kanssa asianmukaisten suojausohjelmien kehittämisessä.

Osallistuminen PCI-standardin kehittämiseen
American Express on PCI-standardia hallinnoivan Security Standards Council -toimielimen perustajajäsen. Toimielimen tehtävänä on hallita PCI-standardin nykyistä kehitystä ja edistää sen laajaa käyttöönottoa maksukorttialalla. American Express pyrkii edistämään tietoturvan kaikkia näkökulmia toimielimen jäsenyyden kautta.

 
 
 

Kauppiailla on tärkeä tehtävä kortinhaltijoiden tietojen suojaamisessa. Tehdessäsi jäsenliikesopimuksen hyväksyäksesi American Express ®-kortin maksuvälineenä, olet hyväksynyt myös jäsenliikesopimuksen ehdot. Ehdot sisältävät tietoturvakäytännöt, joiden tavoitteena on toiminnan saattaminen PCI-standardin mukaiseksi. Tietoturvakäytännöt ovat nähtävissä tässä verkkosivustossa. Mikäli sivuston ehdot ovat ristiriidassa käytäntöjen kanssa, käytännöt määräävät.